facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Baru Kahwin: Ibu Hanis Zalikha Dedah Sikap Hairul Azreen

Ibu kepada Hanis Zalikha iaitu Nani Rostam sememangnya senang dan untuk menerima Hairul Azreen sebagai menantu. Gembira betul ibu Hanis ni.
Nani Rostam berkata Hairul Azreen mempunyai sikap merendah diri yang membuatkan pelakon itu mudah untuk disenangi keluarganya. Namun Hairul Azreen juga masih mempunyai sikap dan perangai kebudak-budakan.
Sebagai ibu, Nani Rostam mahu Hanis Zaikha dan Hairul Azreen tabah melayari bahtera alam rumahtangga yang sememangnya penuh dengan cabaran.
Ini komennya: (Murai)
"Masa mula-mula berjumpa dengan  Hairul lagi kami sudah suka akan sikapnya yang bertanggungjawab  dan pandai mengambil hati hingga mudah buat orang suka kepadanya.
"Cuma kelakuannya sedikit agak kebudak- budakan, namun sikap rendah dirinya buat kami sekeluarga tertarik,"
"Saya mendoakan agar mereka berbahagia dan kuat dalam menghadapi dugaan dan cabaran yang mendatang kerana dalam perkahwinan ada pasang surutnya dan harap mereka boleh bertolak ansur serta boleh menyelesaikan masalah dengan cara yang terbaik nanti,"
Hanis Zalikha dan Hairul Azreen bernikah pada 5 Jun dan resepsi pada 6 Jun di Hotel Concord, Shah Alam.
loading...
Baru Kahwin: Ibu Hanis Zalikha Dedah Sikap Hairul Azreen Baru Kahwin: Ibu Hanis Zalikha Dedah Sikap Hairul Azreen Reviewed by Unknown on 7:44 pm Rating: 5
Powered by Blogger.