facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Tidur Tanpa Pakaian Petua Nenek Awet Muda!

Seorang warga emas yang muncul dalam satu program TV memaparkan dirinya dan anak sedang menari kini menjadi viral kerana kecantikan yang dimilikinya.

Madam Qin Ling

Ini kerana dirinya tampak seperti wanita yang berumur 20 tahun tapi hakikatnya dia adalah seorang nenek yang sudah mejangkau usia separuh abad.

Faktor usia dan kecantikan adalah sesuatu yang sangat dititikberatkan oleh kaum wanita. Ramai tercari-cari rahsia untuk mengekalkan kecantikan dan awet muda menerusi pelbagai ubat-ubatan, pembedahan kosmetik dan seumpamanya.

Hal ini berbeza dengan Madam Qin Ling yang sudah berusia 50 tahun dan berasal dari Chongqing, China.

Madam Qin Ling [2]

Menurut asiaone.com petua kecantikan yang diamalkan oleh Madam Qin Ling hingga berjaya memperlahankan proses penuaannya adalah mengamalkan senaman seperti olahraga dan berhenti makan apabila perut mula merasa 80 peratus penuh.

Selain itu, dia turut mengamalkan tidur tanpa berpakaian sekali seminggu, mandi air panas dan memakai topeng muka buatan sendiri yang diperbuat daripada timun, yogurt, madu dan serbuk mutiara.

Sumber artikel: http://www.sentiasapanas.com/2016/03/tidur-tanpa-pakaian-petua-nenek-awet.html#ixzz43AVo3yVW
Follow us: @SentiasaPanas on Twitter | SentiasaPanas on Facebook
loading...
Tidur Tanpa Pakaian Petua Nenek Awet Muda! Tidur Tanpa Pakaian Petua Nenek Awet Muda! Reviewed by azaril on 9:58 pm Rating: 5
Powered by Blogger.