facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

5 FOTO: HHHMMM...BIAR BETUL ? Neelofa Upload Gambarnya TANPA MAKEUP Ketika Di Mekah Hingga Buat PEMINATNYA TERKEJUT BERUK !


5 FOTO: BIAR BETUL ? Neelofa Upload Gambarnya TANPA MAKEUP Ketika Di Mekah Hingga Buat PEMINATNYA TERKEJUT BERUK !


Neelofa yang baru sahaja berangkat ke tanah suci Mekah pada 5 September lalu dan akan berada di tanah suci Mekah selama 15 hari dan dijangka pulang pada 20 September depan. Neelofa sebelum ini turut menjadi buah mulut orang lain apabila dikatakan dengan mudah mendapat giliran menunaikan haji dengan mudah dan cepat. Malah ada yang berpendapat, Neelofa ke Mekah dengan mudah atas tiket selebriti popular.

Bagaimanapun dia dilaporkan membeli pakej menunaikan haji tanpa perlu menunggu giliran yang lama. Tetapi nampaknya pengikut Neelofa di Instagram masih lagi mencari peluang untuk menghentamnya. Kali ini dia menerima ratusan komen kerana kerap mengambil foto ketika beribadah di Mekah. Namun ada juga komen peminat yang menggesa Neelofa untuk tidak mempedulikan komen negatif terhadapnya.


Tetapi Neelofa kebanyakanya menerima sokongan dan rata-rata peminat mendoakan agar menerima haji yang mabrur. Dalam pada itu Neelofa sebelum ini mendedahkan dia mahu berdoa semoga ditemukan jodoh secepat mungkin juga untuk perkara-perkara baik yang lain. Neelofa turut mengakui gementar dengan ujian yang bakal ditempuh disana dan mengharapkan segalanya berjalan dengan lancar.


Antara sedutan rakaman video ketika Neelofa dan ibunya menjalani sesi bergambar untuk majalah jelita edisi Oktober 2016. 

Dalam perkembangan lain, Neelofa bakal muncul dengan sebuah drama bersiri arahan pengarah Michael Ang berjudul Suri Hati Mr Pilot bergandingan dengan pelakon kacak Fattah Amin. Sementara itu nantikan kisah menarik Neelofa dan ibunya yang menjadi wajah depan majalah Jelita untuk keluaran Oktober 2016 nanti.
loading...
5 FOTO: HHHMMM...BIAR BETUL ? Neelofa Upload Gambarnya TANPA MAKEUP Ketika Di Mekah Hingga Buat PEMINATNYA TERKEJUT BERUK ! 5 FOTO: HHHMMM...BIAR BETUL ? Neelofa Upload Gambarnya TANPA MAKEUP Ketika Di Mekah Hingga Buat PEMINATNYA TERKEJUT BERUK ! Reviewed by suka hati on 8:37 am Rating: 5
Powered by Blogger.