facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Punca sebenar Sabri Yunus tiba2 berhenti melawak setelah pemergian arwah Pak Yus!!!**


PATUTLAH.. Jangan Baca Kalau Takut!! Rupa-rupanya ini punca sebenar Sabri Yunus tiba-tiba berhenti melawak setelah pemergian arwah Pak Yus tahun lalu!!! Terduduk kami baca tadi!! Tiada siapa menduga perkara ini kan!!!
Sabri Yunus mendedahkan punca beliau berhenti daripada dunia komedi juga sebenarnya ada kaitan dengan arwah pelawak Yus Jambu. 

Untuk info, Yus Jambu adalah Juara Raja Lawak Musim Pertama dan ketika itu, Sabri Yunus adalah antara juri yang mengadili beliau. 
Namun, ketika ditanya akan alasan beliau mengaitkan keputusannya untuk berhenti melawak kerana Yus, menurut Sabri, ini kerana arwah Yus adalah seorang yang sangat menghormatinya sehingga enggan melakukan persembahan dan lawak jenaka bersamanya di pentas. 

Berikut kata Sabri: 
Saya berhenti melawak kerana Yus terlalu menghormati saya hingga tidak mahu melawak dengan saya ketika kami sama-sama di pentas.
Apa yang kami bincangkan semua perkara serius sahaja dan dia selalu menceritakan impian-impiannya yang tidak kesampaian. 

Sabri turut mendedahkan terdapat dua drama Yus Jambu yang bukan dalam genre komedi masih belum ditayangkan. Drama-drama tersebut masih dalam proses suntingan. 

Dailyonline4u
loading...
Punca sebenar Sabri Yunus tiba2 berhenti melawak setelah pemergian arwah Pak Yus!!!** Punca sebenar Sabri Yunus tiba2 berhenti melawak setelah pemergian arwah Pak Yus!!!** Reviewed by suka hati on 11:52 pm Rating: 5
Powered by Blogger.