facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

(VIRAL) AKHIRNYAAAA !!! ... INI YANG PEMINAT MENANTIKAN.. Akhirnya Neelofa Buka Mulut Isu Khawin Dengan Sultan..


Kontroversi yang melibatkan pelakon dan pengacara cantik iaitu Neelofa yang digosipkan bakal berkhawin dengan seorang kerabat diraja nampaknya belum ada perkembangan positif apabila beliau tidak memberikan kenyataan langsung berhubung perkara tersebut.

Neelofa yang dikejar beberapa media selepas tamat majlis program 1Malaysia Ikon di Sunway Hotel Resort & Spa, terus sahaja ke pintu lif sambil tersenyum dan hanya mengucapkan 'Selamat Hari Raya" kepada wartawan yang mengerumuninya.

Sama-samalah kita nantikan penjelasan sebenar Neelofa bagi menjernihkan gosip yang dihadapi oleh pengacara dan pelakon ini. Mungkin ada berita gembira selepas ini.

Sebelum ini, Neelofa menjelaskan yang beliau tidak akan mendedahkan sebarang kenyataan sehingga September depan bagi berlaku adil kepada media lain.
loading...
(VIRAL) AKHIRNYAAAA !!! ... INI YANG PEMINAT MENANTIKAN.. Akhirnya Neelofa Buka Mulut Isu Khawin Dengan Sultan.. (VIRAL) AKHIRNYAAAA !!! ... INI YANG PEMINAT MENANTIKAN.. Akhirnya Neelofa Buka Mulut Isu Khawin Dengan Sultan.. Reviewed by suka hati on 10:56 pm Rating: 5
Powered by Blogger.