facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

MENGEJUTKAN..Pasangan 'Melekat' Ketika Bersama, Lelaki Meninggal Dunia

MENGEJUTKAN..Pasangan 'Melekat' Ketika Bersama, Lelaki Meninggal Dunia ~ Baca Penuh Disini

MENGEJUTKAN..Pasangan 'Melekat' Ketika Bersama, Lelaki Meninggal Dunia ~ Baca Penuh Disini


Satu rakaman video menunjukkan seorang wanita dipercayai pela cur yang mel ekat pada tubuh seorang lelaki berumur yang dikatakan mati ketika mereka melakukan hubungan se ks, mula beredar di Internet.


Rakaman itu menunjukkan anggota paramedik menolak pengusung membawa mayat lelaki berkenaan keluar dari sebuah bangunan manakala wanita berkenaan masih berada di atas tubuhnya di bawah selimut.


Rakaman berkenaan pada mulanya disiarkan laman web berkongsi video China, Miaopai, sebelum dikongsi pengguna melalui LiveLeak.

Kejadian itu dipercayai berlaku di China tetapi tidak dapat dipastikan lokasi sebenar serta tarikh kejadian.

Melalui video itu, wanita berkenaan kelihatan bergerak-gerak di bawah selimut sambil mereka diperhatikan orang ramai.

Pasangan itu dipercayai dibawa ke hospital untuk memisahkan mereka dan kematian ketika hubungan se ks boleh berlaku kerana pelbagai sebab, termasuk terlalu aktif atau serangan jantung.

Daily Mail melaporkan, pakar perubatan di London, Dr John Dean, dalam temuramah dengan BBC sebelum ini, menyatakan kejadian z akar terlekat dalam kema luan wanita boleh berlaku, terutama ketika wanita mengalami org asm. - Daily Mail
loading...
MENGEJUTKAN..Pasangan 'Melekat' Ketika Bersama, Lelaki Meninggal Dunia  MENGEJUTKAN..Pasangan 'Melekat' Ketika Bersama, Lelaki Meninggal Dunia Reviewed by azaril on 10:43 pm Rating: 5
Powered by Blogger.