facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون Pelakon Veteran Zakaria Yusof Meninggal Dunia. Marilah Sama-sama Kita Sedekahkan AL-FATIHAH Untuk arwah..PETALING JAYA: Pelakon yang terkenal menerusi watak antagonis, Zakaria Yusof meninggal dunia kira-kira pukul 6.45 pagi di Hospital Kuala Lumpur (HKL) pada Ahad.

Timbalan Presiden Persatuan Seniman Malaysia (Seniman), Zack Kool ketika dihubungi berkata, Allahyarham Zakaria, 65, meninggal dunia akibat komplikasi jangkitan kuman pada paru-paru, buah pinggang dan jantung.

Kata Zack, anak arwah, Nur Fazli Zakaria, 39, memaklumkan Zakaria mengadu sakit selepas pulang daripada menunaikan ibadat Umrah Rabu lalu sebelum dia dikejarkan ke hospital untuk mendapatkan rawatan. Sementara itu, jenazah Allahyarham dijangka dikebumikan di tanah perkuburan di Taman Permata, Hulu Klang selepas solat Zohor.

Zakaria meninggalkan seorang balu, Fatimah Ali, 65 dan empat orang anak.
loading...
إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون Pelakon Veteran Zakaria Yusof Meninggal Dunia. Marilah Sama-sama Kita Sedekahkan AL-FATIHAH Untuk arwah.. إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون Pelakon Veteran Zakaria Yusof Meninggal Dunia. Marilah Sama-sama Kita Sedekahkan AL-FATIHAH Untuk arwah.. Reviewed by suka hati on 7:48 pm Rating: 5
Powered by Blogger.