facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Ini dia Rahasia Dari Do'a Nabi Yusuf Supaya Wajah Tampil Cantik dan BerseriBagi sesiapa yang menginginkan agar muka atau wajah nya berseri perlulah beliau membaca surah Yusuf Ayat 4 (sebaik baiknya selepas shalat)

Ayo lah kita amalkan ayat pengasih surah Yusuf ayat 4 & Surah Thahaa ayat 39 misalnya pada bawah ini..

Bagi sesiapa yang telah mengamalkan, Alhamdulillah.. Teruskan… Ayat ini adalah ayat pengasih bagi mengeratkan lagi hubungan suami isteri dan ianya juga boleh buat anak-anak (agar anak hormat kepada kita menjadi ibu bapak mereka), keluarga dan teman handai taulan.
 “Idz Qaala Yuusufu Li Abiihi Yaa Abati Inni Ra Aitu Ahada’ Asyara Kaukabauw Wasy Syamsa Wai Qamara Ra aituhum Lii Sajidin”

Maksud Surah Yusuf Ayat 4;
(ingatlah peristiwa) ketika Nabi Yusuf menyampaikan pada bapanya: “Wahai ayahku! Sesungguhnya aku mimpi melihat sebelas bintang dan mentari serta bulan; aku melihat mereka tunduk memberi hormat kepadaku"

Sehabis membaca surah teruskan dengan membaca keratan ayat pada surah Thaahaa ayat 39.


 “Wa-alqaytu ‘Alayka Mahabbatan Minnii Walitushna’ ‘Alaa ‘Ainii” 
 
Maksudnya surah Thaahaa ayat 39.:
“Dan aku telah tanamkan berdasarkan kemurahanKu perasaan afeksi orang terhadapmu; dan supaya engkau dibela dan dipelihara menggunakan pengawasanKu”

Caranya:

  • Dibaca 3 kali kemudian sapu ke wajah.
  • Amalan ini jua sinkron bagi mereka yang susah jodoh.

Perlu diketahui :

  • Jangan membaca tanpa memisahkan ayat tersebut. Surah Yusuf ayat 4 dibaca sebagai akibatnya terselesaikan, kemudian berhenti sebentar dan teruskan membaca keratan surah Thaahaa ayat 39. Jangan disambungkan terus menggunakan bacaan surah Yusuf tersebut.
  • Gunakan doa penyeri pemanis dan pengasih wajah Surah Nabi Yusuf ini dengan niat yang baik terutama buat isteri yang ingin suaminya menyayanginya lebih lagi.
  • Setiap kali bertemu atau bersua menggunakan kekasih/isteri/suami, bacalah ke 2 ayat ini. Buat mendapatkan kesan yang baik, hendaklah diamalkan selalu membaca dihadapannya. Nir perlu membaca dengan kuat, memadailah dengan hanya membaca di dalam hati. Selain itu supaya dikasihi rakyat, bacalah kedua-2 ayat ini setiap kali lepas solat sebanyak tiga kali.

Semoga berguna....
loading...
Ini dia Rahasia Dari Do'a Nabi Yusuf Supaya Wajah Tampil Cantik dan Berseri Ini dia Rahasia Dari Do'a Nabi Yusuf Supaya Wajah Tampil Cantik dan Berseri Reviewed by suka hati on 11:04 am Rating: 5
Powered by Blogger.