facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

10 Gambar Adik Neelofa Terlalu Comel Dan Matang Membuatkan Kerabat DiRaja Terbeliak Biji Mata

Walaupun dahulu pernah dilanda kontroversi ''memaki'' peminat akaknya diatas salah faham orang ramai yang menghina akaknya kerana mengupload gambar kepala yang disentuh bapa saudaranya sendiri yang datang daripada Pakistan, namun itu semua telah mendapat penjelasan daripada Neelofa sendiri bahawa itu adalah bapa saudaranya dan mereka mendoakan agar Neelofa mendapat jodoh. Sebagai seorang adik, sudah tentulah pasti mempertahankan akak kesayangan dalam social media.


10 Gambar Adik Neelofa Terlalu Comel  <<< CLICK SININamun, Ameera juga telah meminta maaf diatas keterlanjuran kata-kata memaki peminat. Yang lepas biarkan lepas. Kita sebagai manusia mesti ada melakukan kesilapan juga. Akibat mendapat kecaman daripada rakyat Malaysia yang sangat sensitif dan sudah dapat menentukan syurga neraka, membuatkan ameera memadam hampir keseluruhan gambarnya di instagram. Kini barulah beliau mengupload gambar-gambar comel dan sangat innocent nya, Adatlah remaja yang suka bergaya.

p/s: Macam lah yang tengah membaca ni pernah memaki, bezanya awak bukan adik retis :p, siapa makan chili, dialah yang terasa pedasnya.

Lihat gambar di bawah. Klik pada gambar untuk mendapatkan resolusi yang tinggi.loading...
10 Gambar Adik Neelofa Terlalu Comel Dan Matang Membuatkan Kerabat DiRaja Terbeliak Biji Mata 10 Gambar Adik Neelofa Terlalu Comel Dan Matang Membuatkan Kerabat DiRaja Terbeliak Biji Mata Reviewed by Unknown on 3:57 pm Rating: 5
Powered by Blogger.