facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Akibat Kemiskinan Yang TERUK… Budak Lelaki Ini Buat Perkara Yang Sangat MENGEJUTKAN !!!

Adakah kita tergolong dalam orang yang bersyukur? Jika kita berada di Malaysia, setidak-tidaknya kita dapat menjamah sesuap nasi biarpun sekali sehari. Namun bagaimanapula tentang nasib orang miskin di luar negara. Baru-baru ini, Melayukini.net menerima sekeping gambar yang menunjukkan seorang budak lelaki sedang asyik menyusu susu dari seekor anjing. Tindakan ini adalah berikutan faktor kemiskinan tegar yang berlaku dalam keluarga ini. Kasihan budak lelaki ini.


Seorang kanak-kanak berusia lapan tahun di Bangladesh, menjadikan ruang internet gempar apabila fotonya sedang meminum susu dari seekor ibu anjing tersebar luas. Kejadian itu berlaku di sebuah daerah di bahagian utara Bangladesh yang dikenali sebagai Gaibandha. Shakil Ahmed dilahirkan dalam sebuah keluarga yang miskin dan dia sering kelaparan apabila ibunya meninggalkannya di rumah untuk bekerja sebagai pembantu rumah.


Tabiat Shakil bermula dengan meminum susu daripada ibu anjing peliharaannya sendiri, walaupun ditegur ibu bapa dan jiran, Shakil tetap melakukannya. Biarpun kini, anjing peliharaannya itu telah mati, Shakil masih tidak dapat berhenti daripada meminum susu anjing. Dia kini meminum susu anjing daripada ibu anjing yang ditemuinya di jalanan.
loading...
Akibat Kemiskinan Yang TERUK… Budak Lelaki Ini Buat Perkara Yang Sangat MENGEJUTKAN !!! Akibat Kemiskinan Yang TERUK… Budak Lelaki Ini Buat Perkara Yang Sangat MENGEJUTKAN !!! Reviewed by Unknown on 8:39 pm Rating: 5
Powered by Blogger.