facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Kakak nak rehat puas puas


Kluang: “Kakak nak rehat puas-puas.” Itu kata Nor Azreen Omar, 22, kepada adiknya, Azzirul Helmi, 15, beberapa jam sebelum mereka berdua maut dihempap pokok tumbang berhampiran rumah mereka di Taman Bahagia, di sini, awal pagi semalam. Terdahulu, jam 8 malam kelmarin, Nor Azreen yang juga seorang kerani di sebuah syarikat swasta di Kuala Lumpur tiba di rumahnya untuk bercuti selama beberapa hari.

Difahamkan, pada jam 1 pagi, Nor Azreen dan adik kelimanya, Azzirul, keluar rumah menaiki sebuah motosikal untuk membeli kad tambah nilai telefon bimbit di sebuah stesen minyak berdekatan rumah mereka.

Menurut seorang lagi adik wanita itu, Mohd Syafiq, 18, setengah jam kemudian dia dan anggota keluarga lain dimaklumkan mengenai kemalangan menimpa kakak dan adiknya.“Sebaik saja sampai di rumah kakak memberitahu saya dan Azzirul dia nak rehat puas-puas. Tak sangka pula kata-kata itu seperti petanda dia akan meninggalkan kami untuk selama-lamanya,” katanya ketika ditemui di rumahnya, semalam.- sumber HM.
loading...
Kakak nak rehat puas puas Kakak nak rehat puas puas Reviewed by Unknown on 2:53 pm Rating: 5
Powered by Blogger.