facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

12 Foto gelang emas milik Aaisyah Dhia Rana

Kelahiran satu-satunya permata hati Rozita Che Wan dan Zain Saidin menjadi penyeri di dalam keluarga Rozita Che Wan dan juga menambah lagi warna kehidupan pasangan bahagia ini. Mengakui kini baru dapat merasai perasaan seorang ibu mempunyai anak perempuan, Che Ta bersyukur dengan kurniaan tersebut.
“Selama ini, saya dikurniakan dua anak lelaki (perkahwinan pertama), jadi sekarang baru saya dapat rasa perasaan ibu yang mendapat anak perempuan. Saya sendiri pun nak anak sentiasa cantik dan terjaga rapi seperti saya. Sekarang saya tak guna khidmat pembantu rumah, jadi semua dilakukan sendiri”
“Selalunya orang cakap anak perempuan ini senang nak cari baju cantik-cantik untuk mereka. Benar saya sendiri boleh rambang mata. Malahan hingga saat ini ada juga pengikut di laman Instagram dan peminat yang bermurah hati memberikan hadiah kepadanya”
“Saya bersyukur dengan kehadiran Aaisyah. Cuma tak sangka ramai yang meminatinya. Lihat sajalah kalau gambar dia dimuat naik di laman Instagram, sampai 20,000 yang menekan like. Gambar saya sendiri pun belum tentu dapat like banyak itu,” seloroh Rozita kepada Berita Harian.
Selain itu, Che Ta sendiri mengakui bahawa dia tidak bimbang mengenai senario tidak popular selepas kahwin malah bersyukur kerana kehadiran Aaisyah terus membuat rezekinya dan suami murah.
Jom lihat beberapa keping gambar gelang emas milik Aaisyah Dhia Rana yang jarang dilihat oleh semua peminat Rozita Che Wan.
Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto
sumber : http://plbgaimacam.blogspot.com/
loading...
12 Foto gelang emas milik Aaisyah Dhia Rana 12 Foto gelang emas milik Aaisyah Dhia Rana Reviewed by Unknown on 3:17 pm Rating: 5
Powered by Blogger.