facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

PASANGAN PENGANTIN MELAYU UNIK INI MENJADI VIRAL DI FACEBOOK. KENAPA?
Gambar Pasangan Pengantin Melayu Unik Ini Jadi Viral | KEINDAHAN cinta pasangan pengantin baru ini mencuri perhatian netizen di apabila gambar perkahwinan mereka menjadi viral menerusi laman sosial Facebook.
Sememangnya setiap insan dicipta untuk hidup berpasang-pasangan meskipun memiliki pelbagai kekurangan pada diri sendiri.
Dipetik dari portal My News Hub, Pasangan pengantin melayu ini berjaya membuktikan bahawa cinta itu sebenarnya tidak mengenal paras rupa, bentuk badan dan kekurangan yang ada.
Gambar pasangan ini yang dikongsi ini menerima pujian dan sokongan pelbagai pihak yang teruja dan terharu keikhlasan cinta pasangan ini.
Rata-rata pengguna sosial menyifatkan wanita berkenaan amat bertuah memiliki keikhlasan cinta lelaki yang kini bergelar suaminya.
Kami doakan moga pasangan ini terus bahagia hingga ke syurga.
Bagi yang sedang mencari cinta, ingatlah yang jodoh dan pertemuan itu telah ditakdirkan oleh Allah SWT dengan sebaik-baik perancangannya.
loading...
PASANGAN PENGANTIN MELAYU UNIK INI MENJADI VIRAL DI FACEBOOK. KENAPA? PASANGAN PENGANTIN MELAYU UNIK INI MENJADI VIRAL DI FACEBOOK. KENAPA? Reviewed by Unknown on 12:19 pm Rating: 5
Powered by Blogger.