facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Aksi Terlampau Dari Kanak-Kanak Yang Mengejutkan Kita Semua..


Seorang wanita terkedu apabila menyaksikan aksi s @ k s adik lelakinya dengan seorang remaja perempuan di atas buaian berhampiran rumahnya di Kampung Jerebun, Hulu Besut pada 25 April lalu.

Ketua Polis Daerah, Superintendan Kamaruddin Mohd Zakaria berkata, kejadian kira-kira jam 6 petang itu turut mengejutkan pasangan itu yang asyik be ra sm a ra di atas buaian.

Menurutnya, kakak lelaki itu kemudian bertanyakan adiknya apa yang dilakukan mereka dan adiknya itu mengaku melakukan hu bu ngan s@ k s dengan remaja perempuan terbabit.

“Sebelum itu, remaja perempuan berumur 14 tahun yang masih belajar dalam tingkatan dua di sebuah sekolah menengah di daerah ini telah keluar dari rumahnya di Bukit Tanah, Kerandang dan pergi ke rumah teman lelakinya di Kampung Jerebun,” katanya.

Kamaruddin berkata, ketika bersembang di halaman rumah teman lelakinya, lelaki tersebut telah melakukan s 3 k s dengan remaja pere mpuan itu di atas buaian di halaman rumah.

Menurutnya, lelaki itu terkejut apabila apa yang dilakukan disedari oleh kakaknya yang kebetulan melalui kawasan tersebut.

Sementara itu, keluarga remaja perempuan itu membuat laporan di Balai Polis Kampung Raja, kelmarin selepas mengetahui kejadian yang menimpa anaknya.

“Siasatan awal mendapati mereka mempunyai h ubu ngan yang i nt im dan suspek dipercayai mengambil kesempatan mer 0 g ol mangsa,” katanya.

Kamaruddin berkata, polis berjaya menahan suspek seorang iaitu seorang penganggur berumur 18 tahun berhubung kes itu.

Dia kini ditahan reman sehingga 25 Mei ini untuk siasatan lanjut.

Kes disiasat di bawah Seksyen 376 Kanun Keseksaan kerana me r 0 g o l yang sabit kesalahan boleh dihukum penjara maksimun 20 tahun dan sebatan.
loading...
Aksi Terlampau Dari Kanak-Kanak Yang Mengejutkan Kita Semua.. Aksi Terlampau Dari Kanak-Kanak Yang Mengejutkan Kita Semua.. Reviewed by Unknown on 11:37 pm Rating: 5
Powered by Blogger.