facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Gadis Melayu Mengaku Puas Main Dengan NEGR0


Kalau lelaki bersembang pasal seks mungkin agak normal sebab ini memang sifat mereka tapi bukan semua hanya mereka yang gila seks sahaja kot.haha..

Tapi macamana pulak dengan awek litup bertudung bersembang pasal seks,siap hisap nak telan air mani lagi.perhh..boleh pitam di buatnya.kalau lelaki itu suami mereka mungkin tiada apa yang di hairankan tapi ini lelaki bukan suami lepas itu negro pulak!.

Batan kelas A katanya!..hahaha.. nak sangat yang besar-besar.kompom perempuan jenis betina ini gila seks.sampai nak telan air mani negro tu..adoii..apa nak jadi lah.

Korang baca snapshot dari group whatsapp di bawah ini,admin pun tidak tahu dari siapa kerana gambar-gambar ini hanya perkongsian dari laman sosial,kesasihan juga masih diragui namun jika ianya benar rosaklah awek dalam group itu,kepada lelaki lelaki di luar sana,berhati-hati ketika mencari calon isteri ye kot-kot terkena yang jenis ini susah nak jaga..haha..peace!!..

click 2x untuk besarkan gambar
loading...
Gadis Melayu Mengaku Puas Main Dengan NEGR0 Gadis Melayu Mengaku Puas Main Dengan NEGR0 Reviewed by Unknown on 5:07 pm Rating: 5
Powered by Blogger.