facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Isteri dan Anak Perempuan Dikurung Tiga Tahun Sebagai ‘Balasan’ Tak Dapat Anak Lelaki

ISTERI DAN ANAK PEREMPUAN DIKURUNG TIGA TAHUN SEBAGAI ‘BALASAN’ TAK DAPAT ANAK LELAKIHanya kerana tidak dapat melahirkan anak lelaki, seorang isteri dikurung di dalam tandas selama tiga tahun oleh suaminya sendiri.
Turut dikurung adalah anak perempuan mereka.
Priyanka dan anaknya, Pamesha diikat Rameshwar Rao pada mangkuk tandas dan akan dibuka untuk seketika jika kedua-duanya mahu menggunakannya.
 Isteri dan Anak Perempuan Dikurung Tiga Tahun Sebagai 'Balasan' Tak Dapat Anak Lelaki
Isteri dan Anak Perempuan Dikurung Tiga Tahun Sebagai ‘Balasan’ Tak Dapat Anak Lelaki
 Isteri dan Anak Perempuan Dikurung Tiga Tahun Sebagai 'Balasan' Tak Dapat Anak Lelaki
Lebih malang mereka berdua hanya diberi makan nasi kosong dan air kosong semata-mata ketika menjalani ‘hukuman’ itu.
Sudahlah mengurung isterinya, Rameshwar juga dilaporkan turut merogol isterinya, namun malangnya Priyanka tidak juga mengandung.
Keadaan kedua-dua beranak itu akhirnya berjaya diselamatkan oleh bapa Priyanka apabila menjenguk keluarga tersebut secara mengejut.
Meskipun marah dengan perbuatan menantunya, mereka tidak dapat mengambil tindakan undang-undang kerana Priyanka enggan membuat laporan polis keranadikurung, malah berkeras mahu terus tinggal di rumah itu.
Sumber : SK
loading...
Isteri dan Anak Perempuan Dikurung Tiga Tahun Sebagai ‘Balasan’ Tak Dapat Anak Lelaki Isteri dan Anak Perempuan Dikurung Tiga Tahun Sebagai ‘Balasan’ Tak Dapat Anak Lelaki Reviewed by Unknown on 6:48 pm Rating: 5
Powered by Blogger.