facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Beberapa Jam Sebelum Arwah Meninggal di Atas Moto..Sedih..

Kepala Batas: Seorang lelaki sempat berhenti di bahu jalan dan memakir kenderaannya sebelum menghembuskan nafas terakhir akibat serangan jantung di atas kenderaan ditunggangnya itu, semalam.
Dalam kejadian di Jalan Ekor Kucing, Tasek Gelugor, di sini, jam 8.05 pagi, mayat mangsa, Ahamad Saaid, 56, ditemui orang ramai dalam keadaan tertunduk dengan bahagian dada berada di atas papan pemuka motosikal Yamaha 135 LC ditunggangnya.
Kejadian itu menarik perhatian orang ramai yang melalui jalan terbabit kerana mendapati mangsa tidak sedarkan diri sebelum seorang lelaki menghubungi polis bagi mendapatkan bantuan.
Ketua Polis Daerah Seberang Perai Utara Asisten Komisioner Abdul Rahman Ibrahim ketika dihubungi mengesahkan menerima laporan berhubung kejadian itu.
“Kami tidak menolak kemungkinan mangsa yang menyedari dia mengalami serangan jantung berhenti di tepi jalan dan pemeriksaan mendapati tongkatnya juga diturunkan menyebabkan ia tidak terbalik manakala lelaki itu masih berada di atas kenderaan ditunggangnya selepas meninggal dunia.
Dapatkan akhbar Harian Metro untuk berita selanjutnya.
MANGSA meninggal dunia atas motosikal yang diparkir di bahu jalan.
loading...
Beberapa Jam Sebelum Arwah Meninggal di Atas Moto..Sedih.. Beberapa Jam Sebelum Arwah Meninggal di Atas Moto..Sedih.. Reviewed by Unknown on 11:33 am Rating: 5
Powered by Blogger.