facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Subhanallah! 5 Gambar Seorang Bayi Ini Dilahirkan Dengan Rupa Yang Sangat Aneh...


Gambar bayi malang ini di ambil dari blog peribadi Sean McCaffery, sukarelawan Peace Corps yang bertempat di Cameroon.

Sean menulis bahawa beliau telah melawat sebuah hospital tempatan apabila jururawat yang memanggilnya untuk melihat bayi aneh yang baru lahir dibalut dengan tuala.

"Bayi ini tidak mempunyai mulut, tiada hidung, dan hanya mempunyai satu mata. Jururawat mebuka balutan tuala, dan pada mulanya, saya berasa lega. Batang tubuh, lengan, dan tangan yang kelihatan biasa. Tetapi jururawat yang kemudian menunjukkan kawasan kemaluan bayi, di mana saya melihat bayi ini mempunyai kedua-dua set alat kelamin dan, menurut jururawat, ia tidak mempunyai dubur. "

Sean menjelaskan bahawa bayi itu masih hidup dan menggerakan tangan dan menendang kakinya. Walau bagaimanapun, disebabkan ketiadaan mulut dan hidung, kakitangan hopital tidak boleh berbuat apa-apa, hanya menunggu bayi ini meninggal dunia akibat kelemasan.

Menurut babymed.com, terdapat beberapa sebab-sebab yang menyebabkan cyclopia, yang kesemuanya berkaitan dengan jumlah toksin yang tinggi dalam badan semasa pembentukan janin.

Ibu kepada bayi ini dikatakan hidup di kawasan pendalaman, jauh dari hospital, dan ada kemungkinan bahawa dia mungkin telah memakan bermacam tumbuhan bertoksik.
loading...
Subhanallah! 5 Gambar Seorang Bayi Ini Dilahirkan Dengan Rupa Yang Sangat Aneh... Subhanallah! 5 Gambar Seorang Bayi Ini Dilahirkan Dengan Rupa Yang Sangat Aneh... Reviewed by Unknown on 7:02 pm Rating: 5
Powered by Blogger.