facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

BENARKAH INI !!! Allah .. Allah.. Mohon Sebarkan ! Badut 'PEMBUNUH' Kini Dah Sampai Di Malaysia ! ADA SESIAPA YANG TAHU AKAN KEBENARANNYA TAK?

JIKA sebelum ini, ‘serangan’ badut pembunuh hanya dilaporkan di negara-negara barat seperti Amerika Syarikat, Britain dan Australia hingga menimbulkan kekecohan dan ketakutan.

Allah .. Allahh.. Mohon Sebarkan ! Badut 'PEMBUNUH' Kini Dah Sampai Di Malaysia ! Mohon Share !
Allah .. Allahh.. Mohon Sebarkan ! Badut 'PEMBUNUH' Kini Dah Sampai Di Malaysia ! Mohon Share !
Tetapi perkongsian Chloe Ong Dan Alex Tham menerusi laman sosial Facebook baru-baru ini membuktikan fenomena badut pembunuh ini sudah mula menular di ibu negara.

1.jpg

2.jpgDalam posting tersebut memaparkan beberapa keping gambar individu yang memakai kostum badut dengan pandangan menakutkan di taman permainan sekitar Kuala Lumpur.

Chloe berkata, dia pernah terserempak melihat badut tersebut di sebuah taman permainan kanak-kanak yang sedang memerhatikannya dari arah belakang. Badut tersebut melambaikan tangan ke arahnya tetapi dia bertindak melarikan diri selepas mengambil gambar badut yang berdiri berdekatan dengan permainan gelongsor.

Walaupun tidak dinyatakan tempat kejadian itu tetapi netizen percaya gambar badut pembunuh itu diambil di sebuah taman permainan di Bukit Jalil.

Netizen menganggap ‘kemunculan’ badut pembunuh itu sebagai percubaan untuk menakut-nakutkan penghuni di sekitar Kuala Lumpur.
loading...
BENARKAH INI !!! Allah .. Allah.. Mohon Sebarkan ! Badut 'PEMBUNUH' Kini Dah Sampai Di Malaysia ! ADA SESIAPA YANG TAHU AKAN KEBENARANNYA TAK? BENARKAH INI !!! Allah .. Allah.. Mohon Sebarkan ! Badut 'PEMBUNUH' Kini Dah Sampai Di Malaysia ! ADA SESIAPA YANG TAHU AKAN KEBENARANNYA TAK? Reviewed by suka hati on 8:49 pm Rating: 5
Powered by Blogger.