facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

"Dia Ugut Aku, Nak Gambar Kopek"

Ejen Cari Model Nak Gambar Payudara | Kisah yang tersebar adalah mengenai seorang lelaki merangkap seorang pencari model video yang mengugut wanita dengan menyebarkan video yang telah dihantar sekiranya tidak diberikan gambar payudara.

Mangsa yang teraniaya tampil menyebarkan gambar lelaki tersebut agar semua wanita berhati-hati dan tidak menjadi mangsa seperti mereka.

"Dia Ugut Aku, Nak Gambar Kopek"

Berikut merupakan gambar sceenshot yang tersebar mengenai pencari model video yang mahukan gambar buah dada mangsanya.


Ejen Cari Model Nak Gambar Payudara

Ejen Cari Model Nak Gambar Payudara
Ini pula gambar luahan mangsa yang teraniaya apabila pencari model ini meminta gambar payudara mereka.


Kisah sebenar gambar lelaki pencari model video yang mahu gambar payudara mangsanya

Terbaharu, seorang lelaki telah tampil meluahkan rasa sedihnya apabila gambar yang digunakan oleh pencari model gatal itu adalah gambarnya.

Beliau, Ariff Magica telah membuat laporan polis berhubung isu ini. Semoga penjenayah sebenar dapat diberkas. Jangan lupa, sekiranya anda ada maklumat, laporkan terus ke balai polis berdekatan.

Beikut merupakan luahan Ariff Magica di laman Facebook miliknya:

Subhanallah..second test from Allah about same issues..last choice..buat police report dan lanjutkn tindakn yg sbaeknye di skmm..pd kwn2 diluar sana yg mmpunyai hati yg iri hati atau dengki pd sy samada ingin knekn sy atau sngaje mnggunakn gmbr sy..sy tidak dpt blas didunia..ttapi Allah sndri yg akn blas samada didunia atau diakhirat nnti..dan pd kwn2 yg trbaca post sy nie..yes..itu mmng gmbr sy..mmng muka sy..ttapi LillahiTaala..realitinye bkn sy yg buat prkre trsbut..sy lngsung tidak tahu menahu tntang prkre nie dan jika kwn2 ada trjmpe atau trnmpk di mne2 laman sosial..mohon utk kwn2 tidak fkir ngatif tntang sy..trime kaseh
#‎ujiandariAllah
#‎imnotAsyarafZaki

Laporan polis yang telah dibuat berhubung kes ini.

Ejen Cari Model Nak Gambar Payudara

Wanita di luar sana diminta berhati-hati agar tidak terperangkap dengan modus operandi penjenayah sebenar yang menggunakan gambar orang lain untuk melakukan jenayah.
loading...
"Dia Ugut Aku, Nak Gambar Kopek" "Dia Ugut Aku, Nak Gambar Kopek" Reviewed by azaril on 11:40 pm Rating: 5
Powered by Blogger.