facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

[PANAS!!] – DEMI ISLAM JANET JACKSON ‘BUANG’ KOSTUM DAN TARIAN SEKSI

jj1
Penyanyi tersebut yang telah dilaporkan berkahwin dengan jutawan Muslim, Wissam Al Mana, 40, pada tahun 2012 mengambil agama tersebut dan begitu serius bahawa dia telah pun meninggalkan kostum menggodanya dan gerakan tarian vulgar untuk lawatan kemunculan semula beliau.

Satu sumber memberitahu The Sun: “Dia merasakan seperti telah menemui sebuah ‘rumah’ dengan agama barunya dan telah memberitahu ahli keluarganya yang benar-benar menghormati pilihannya.”

Janet juga dikatakan telah menghabiskan waktunya untuk mendalami agama Islam dan penganutnya. Oleh yang demikian, beliau mengambil keputusan berkaitan gerakan tarian yang mengoda dan lirik seksual sudah lama berlalu.

Akhbar itu melaporkan bahawa Janet  mengakhiri tour dunia ‘Unbreakable’-nya dengan “Inshaa Allah” yang bermaksud “Jika dikehendaki Allah”. Sementelah itu, Janet telah menarik diri daripada iHeartRadio Music Festival hujung minggu ini.

Beliau telah dijadualkan untuk membuat persembahan di MGM Grand Garden Arena bersama-sama artis  Kanye West, Killers, Coldplay, Kenny Chesney, Blake Shelton, yang 

Weeknd, Duran Duran, Lil Wayne, David Guetta dan Pendedahan. Walau bagaimanapun, 

Las Vegas Review-Journal melaporkan bahawa Janet terpaksa membatalkan “kerana isu yang berkaitan dengan telinganya yang menghalang beliau daripada terbang”.
loading...
[PANAS!!] – DEMI ISLAM JANET JACKSON ‘BUANG’ KOSTUM DAN TARIAN SEKSI [PANAS!!] – DEMI ISLAM JANET JACKSON ‘BUANG’ KOSTUM DAN TARIAN SEKSI Reviewed by azaril on 8:29 pm Rating: 5
Powered by Blogger.