facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

(HOT VIRAL) : "Hari-Hari Mak Aku Suap Aku Makan". MEREMANG BULU USTAZ DENGAR. IBUNYA SUDAH MENINGGAL, TAPI SIAPA SUAPKAN LELAKI INI HARI-HARI? Ustaz B0NGKAR MISTERI yang menggemparkan selang0r
Mengulas mengenai kes yang berlaku, se0rang pengamal perubatan tradisi0nal, Abdul M0hamaad, 36, yang berpengalaman hampir 14 tahun mengendalikan kes sebegini mengakui fakt0r penyebab sese0rang itu sukar mati berpunca daripada amalan pemakaian susuk. Ini kerana susuk yang ditanam ke dalam badan akan hidup dan mengusai badan. Jika ia tidak dikeluarkan, memang amat sukar bagi sese0rang itu untuk mati.

≠        Kata Abdul lagi, kesan yang dapat dilihat bagi 0rang yang memakai susuk maj0ritinya kelihatan seperti tengk0rak hidup. Perubahan ini jelas dapat dilihat, berat badan yang mulanya berisi akan berubah kepada kurus. Anehnya, kadar berat badan tidak berubah malah dua kali ganda lebih berat daripada manusia n0rmal lain.

≠        Kebanyakan kes yang dikendalikannya berlaku disebabkan si pemakai sukar membuang susuk kepunyaan mereka atau mereka terlupa untuk membuangnya sebelum uzur. Akibatnya apabila tidak sedar, mereka terpaksa tanggung derita kerana si tukang pembuat susuk sudah mati dan tidak sempat membuangkannya untuk mereka.

≠        Jelas Abdul, untuk membuang susuk ini bukanlah satu perkara yang mudah. Namun, baginya, dia ada teknik yang tersendiri. Katanya, susah untuk diterangkan kerana perkara ini melibatkan alam ghaib yang tidak dapat dilihat umum. Tambahnya, cukup sekadar masyarakat mengetahui bahaya amalan memakai susuk.

≠        Apakah kematian yang tidak lepas ini juga ada kaitan dengan ilmu hitam seperti busung dan amalan memelihara hantu atau jin? Jelas Abdul, amalan-amalan seperti ini tidak berkait langsung sebagai punca berlakunya kejadian ini. 
Ujarnya, sebagai c0nt0h, busung merupakan sejenis amalan ilmu hitam untuk membunuh sese0rang. Begitu juga g0l0ngan yang membela hantu atau jin. Malahan, makhluk yang dibela bukan berada dalam badan dan mempunyai rumah tertentu seperti tangkal, b0t0l dan sebagainya.

≠        Sebaliknya, mengapa susuk merupakan fakt0r berlakunya kejadian ini? Tegas Abdul, pemakaian susuk melibatkan bahagian dalaman tubuh. Sama seperti busung dan membela hantu, susuk juga dipengaruhi 0leh jin dan iblis. Cara memakainya, hendaklah ditanam ke dalam tubuh sebagai rumah kepada makhluk ini. Justeru, makhluk inilah yang menjadi punca di sebalik misteri kesukaran si pemakainya untuk meninggal dunia.

≠        Amalan memakai susuk ini telah wujud sejak zaman dahulu lagi. Kebanyakan si pemakai memasang susuk untuk kepentingan peribadi seperti kelihatan cantik, kekuatan badan dan pemuas nafsu seks. 
Sebaliknya, si pemakai tidak ambil peduli kesan buruk yang bakal dihadapi. Akhirnya, mereka berdepan dengan kesukaran untuk mati.

≠        Setiap kali waktu nazak, nafas akan kelihatan tersekat-sekat se0lah-0lah sedang menanggung derita. Ia akan berlaku berulang-ulang kali berlaku sehinggalah susuk itu dicabut keluar daripada badan dan barulah si pemakainya b0leh bersemadi dengan aman.
loading...
(HOT VIRAL) : "Hari-Hari Mak Aku Suap Aku Makan". MEREMANG BULU USTAZ DENGAR. IBUNYA SUDAH MENINGGAL, TAPI SIAPA SUAPKAN LELAKI INI HARI-HARI? Ustaz B0NGKAR MISTERI yang menggemparkan selang0r (HOT VIRAL) : "Hari-Hari Mak Aku Suap Aku Makan". MEREMANG BULU USTAZ DENGAR. IBUNYA SUDAH MENINGGAL, TAPI SIAPA SUAPKAN LELAKI INI HARI-HARI? Ustaz B0NGKAR MISTERI yang menggemparkan selang0r Reviewed by suka hati on 8:10 pm Rating: 5
Powered by Blogger.